-->
Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. Hz. Ali (r.a)
468*60 Reklam kodlarını buraya ekleyiniz.

Oyun klavyeleri hangileridir?

Dünyada gelişen teknolojiyle birlikte oyun sektöründe çok büyük adımlar atılmıştır. Bu gelişmelerin ardından bilgisayar ve bilgisayar sistemlerinin oyun severlere göre tasarlanması oyun tutkunlarının vaz geçilmezleri olmuştur.


Bu yazmızda sizlere oyun hayranları için geliştirilmiş klavye modellerinden bahsetmek istiyorum. Bu modeller normal bilgisayar kullanıcıların klavyelerinden biraz farklı tasarıma sahip ve fiyat olarak büyük farklılıklar göstermektedir. Dilerseniz bir kaç örnekle ve piyasa değeriyle sizlere paylaşımlar yapalım.


images 2 Oyun klavyeleri hangileridir? Logitech G19 920-000970


logitech markasının üretmiş olduğu Logitech G19 920-000970 modeli oyuna düşkün olan oyuncular tarafından en çok kullanılan modeller arasındadır. Oyun sırasında en çok kullanılan yön tuşları ve w,sa,d, tuşlarına ayrı biz önem verilerek oyuncuların parmaklarının ağrımasını engellemeye çalışılmıştır. Klavye fiyatı ortalama 430tl ile 460tl arasında değişmektedir.


DSCF3941 550x279 Oyun klavyeleri hangileridir?


yine bir  logitech modeli olan logitech g105 ışıklı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Son zamanlarda sık sık görmeye başladığımız ışıklı bilgisayar kasası modellerinden sonra artık ışıklı  klavye modelleriyle oyuncuların ve şık tasarım ve görsellik katmaya başlamıştır. Bu ürünü tekno marketlerde ortamala 100tl ile 150tl arasında bir fiyatla temin edebilirsiniz.


 



Oyun klavyeleri hangileridir?

İlgili Aramalar

Araç Kutusu

Yazı Bilgileri

Yazı Bilgileri Bu yazı 30 Ocak 2014 Perşembe tarihinde, saat 09:11 sularında, Kategorisiz adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yazar Hakkında

Admin 1988 karabük doğumlu olup web sitesi işine 2006 yılında kodcini ile giriş yaptım. Herhangi bir kodlama veya tasarım bilgim yok sadece internette bulduğum yararlı ve faydalı olabilecek yazıları yazmaktayım.

Yorum (0)