-->
Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. Hz. Ali (r.a)
468*60 Reklam kodlarını buraya ekleyiniz.

Uzun bir aradan sonra tekrar sizinle birlikteyim. Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere devletimiz artan kredi  ve kredi kartı borçlarının önüne geçilebilmesi adına elektronik ürünlerde taksit oranını azaltma ve kaldırma yoluna gidiyor. Uygulama 1 şubatta yürürlüğe girmesinden sonra artık cep telefonlarında kredi kartına taksit imkanı sona ermekte ve kredi taksit imkanlarına 9 ay taksit ile sınırlandırmaktadır.


Uygulamaya hakkında yapılan röportajlarda uygulamaya destek verenlerin yanında da ekonomik şartlardan dolayı taksit kampanyalarına mecbur olduklarını belirtmektedirler. En önemli soruysa bundan sonra ne olacağı hakkında?



İlgili Aramalar

Araç Kutusu

Yazı Bilgileri

Yazı Bilgileri Bu yazı 30 Ocak 2014 Perşembe tarihinde, saat 04:29 sularında, Kategorisiz adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yazar Hakkında

Admin 1988 karabük doğumlu olup web sitesi işine 2006 yılında kodcini ile giriş yaptım. Herhangi bir kodlama veya tasarım bilgim yok sadece internette bulduğum yararlı ve faydalı olabilecek yazıları yazmaktayım.

Yorum (0)