-->
Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. Hz. Ali (r.a)
468*60 Reklam kodlarını buraya ekleyiniz.

İnternetten Para Kazanma Yolları

Artık hemen hemen her alanda kolay yoldan para kazanma çözüm ve taktikleri keşfedilmiş ve uygulanmaktadır. Bir çok meslek grupları kolay yoldan para kazanma ve nakit kazanma taktiği içerisindedir. Eğer sizinde işiniz bilgisayar ile çok sa , günün büyük bir bölümünü bilgisayarda geçiriyorsanız boş durmayı sevmiyorsanız konumuza göz atmamanız için hiç bir sebep yok icon wink İnternetten Para Kazanma Yolları


internetten para kazanmak?


Bizzat kendim pek çok arkadaşımdan duydum ve tepki aldım ‘internetten para kazanılır mı?’ Para MI kazanılır mış internetten !!  Bu tepkileri bilgisiz olduklarından diye düşünüyorum. Biraz araştıran insan oturduğu yerden de pekala para kazanabilir. Nasıl?


İnternetten para kazanmak için ne bilmek gerekir?  


İlk önce bilgisayar bilmeniz gerekiyor.


İlk madde yeterli sizin için icon smile İnternetten Para Kazanma Yolları Para kazanma yönteminizi seçtiğiniz zaman gerisi gelecektir. Azim ve sabır sizi başarıya itecektir.


İnternetten para kazanma yöntemleri


İnternetten para kazanma yöntemlerini teker teker sıralayalım.


1- En yaygını olan Google Adsense ile kazanabilirsiniz. Adsense ile ilgili kısa bilgi.


2-  Satış Ortaklığı. Kendi kuaracağınız e ticaret sitesi ile XML yada farklı yöntemler ile başka firmaların ürünlerini satabilir kara ortak olabilirsiniz.


3- E- ticaret. Kesinlikle son zamanlarda en çok tercih edilen yöntemdir. Ancak riskli ve meşekkatlidir.


4- Youtube. Doğru kullanıldığında iyi paralar kazanılabilmektedir. Profosyonel video çekiyorsanız bu tam sizlik. Adsense reklamları gelir kaynaklıdır.


5- Blog. Kendinize kişisel blog açabilirsiniz. Bildiğiniz yatkın olduğunuz alanda paylaşımlar yapabilir hayran kitlenizi artırabilir reklamlar ile tanıtımlar ile yada adsense ile gelir elde edebilirsiniz.


Bu yöntemlerden hangisini yapmaya karar verdiyseniz sevgili arama motorumuz google ile arayıp detaylı bilgiler elde edebilir yada başlık altına yorum yazarak bizden yardım talep edebilirsiniz. Biz siz değerli okurlarımız için elimizden geleni yapıp sizleri yönlendirmeye çalışacağız.



İnternetten Para Kazanma Yolları

İlgili Aramalar

Araç Kutusu

Yazı Bilgileri

Yazı Bilgileri Bu yazı 13 Şubat 2014 Perşembe tarihinde, saat 01:50 sularında, Kategorisiz adlı kategoriye eklenmiştir. Bu ve buna benzer yazıları FeedBurner üzerinden takipe alabilir, yazıya yorum yapabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Yazar Hakkında

Admin 1988 karabük doğumlu olup web sitesi işine 2006 yılında kodcini ile giriş yaptım. Herhangi bir kodlama veya tasarım bilgim yok sadece internette bulduğum yararlı ve faydalı olabilecek yazıları yazmaktayım.

Yorum (0)